Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

Κυρία Τρέμη και λοιποί δημοσιογράφοι ειδικά του MEGA και των άλλων καναλιών , έχετε την εντύπωση ότι δεν είστε - ως υπάλληλοι των εργοδοτών σας - μέρος του κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικού συστήματος ;

Όλα καλά αρκεί να μην σταματήσουν οι επιχειρήσεις που διαφημίζουν τα προϊόντα τους ,στα κανάλια σας και δεν σας δίνουν τους παχυλούς μισθούς που παίρνετε, γιατί να είστε σίγουροι, ότι όσο και να κάνετε ρεπορτάζ για την ακρίβεια και όσο και να κάνετε με τρόπο θεατρικό ότι βρίσκεστε δίπλα στο κόσμο που τα φέρνει δύσκολα "βόλτα" είστε μέλη αυτού του άθλιου ελληνικού συστήματος.

Ασφαλώς πολλοί από εσάς, αν δεν παίζατε το παιχνίδι των εργοδοτών σας , δεν θα άξιζε να λαμβάνατε ούτε 1000€ το μήνα μισθό.

Καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι που βαπτίστηκαν έτσι επειδή είναι Gay,λεσβίες ή επειδή βγήκαν στα καλλιστεία ομορφιάς , ή επειδή έχουν από πίσω τους ένα ή περισσότερα πολιτικά μέσα , άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει μια σχολή δημοσιογραφίας ή έχουν τελειώσει μια σχολούλα των 100τμ στο Κολωνάκι ή στη Πατησίων,άνθρωποι που δεν ξέρουν να ομιλούν σωστά και με άρθρωση, άνθρωποι που λέγονται δημοσιογράφοι και κανονικά ούτε για μπακάληδες της γειτονιάς δεν θα ταίριαζαν να είναι.

Και δεν λέω για τους συγκεκριμένους που ανέφερα πριν αλλά για άλλους που και αυτοί όπως και οι πρώτοι αποτελούν μέρος του συστήματος.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Δημοκρατία και οποιοδήποτε άλλο κοινωνικοπολιτικό σύστημα καθώς και οι σωστές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους ,σταματούν εκεί που εμφανίζεται το ΧΡΗΜΑ, το Πολύ Χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: